Elena Sarrión, de l’IES Sant Vicent Ferrer d’Algemesí guanya el concurs escolar de dibuix de la Fira i Festes de Sant Onofre des del confinament

Elena Sarrión Ramírez, de l’IES Sant Vicent Ferrer, ha guanyat el concurs de cartells anunciadors de la fira de San Onofre. A conseqüència de la crisi sanitària enguany no s’ha celebrat la fira, per la qual cosa el concurs de cartells s’ha transformat enguany en una visió infantil i juvenil de la fira des del confinament.


De tots els treballs presentats dels centres escolars Ribalta, Maria Auxiliadora, Santa Ana, Sant Josep de Calassanç i l’IES Sant Vicent Ferrer, es van seleccionar 47 finalistes. El jurat va decidir donar el premi al treball d’Elena Sarrión per la seua originalitat en presentar la unió dels balcons amb la imatge festiva de la fira. La guanyadora ha rebut un Ipad de mans de l’alcaldessa d’Algemesí.


Algemesí celebra la fira i festes de Sant Onofre al llarg del mes de juny. Enguany s’han suspés totes les activitats per la crisi sanitària. La festivitat del patró d’Algemesí, el divendres 12 de juny, s’ha mantingut com a dia festiu local.

Deixa el teu comentari