Els 14 projectes tractor de l’Estratègia Valenciana per a la Recuperació

L’objectiu és impulsar la renda, l’ocupació i el benestar

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha presentat la proposta d’Estratègia Valenciana per a la Recuperació amb 14 projectes tractors, per valor de 12.000 milions d’euros, per a impulsar la renda, l’ocupació i el benestar en la Comunitat Valenciana.

Els 14 projectes han sigut seleccionat des d’una doble perspectiva: la seua capacitat per a captar fons en processos competitius i la seua potència per a impulsar la renda i l’ocupació a curt, mitjà i llarg termini.

En concret, els projectes per a la transició ecològica aglutinen el 39,3% dels recursos, quasi 4.900 milions d’euros; les iniciatives enfocades a la transició digital reben el 29,1%, més de 3.600 milions d’euros; les propostes per a reforçar la cohesió social reben el 24%, més de 2.800 milions d’euros, i els treballs destinats a ciència i coneixement absorbeixen el 7,6% del total, al voltant de 900 milions d’euros.

Es tracta d’un repte majúscul, ja que suposa l’execució d’una quantitat cinc vegades superior en una cinquena part del temps.

Ara, el que és necessari segons el cap del Consell per a materialitzar una resposta és una actitud d’esforç, d’unió i de confiança.

Deixa el teu comentari