Els alzirenys reciclen un 18% més durant l’últim any

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira s’ha fet un balanç en quant a reciclatge d’envasos, paper i cartó. Amb els resultats de l’estudi es pot comprovar que som una ciutat cada vegada més conscienciada i implicada en qüestió de reciclatge.

En l’informe presentat per l’empresa adjudicatària queda reflexat, pel que fa al reciclatge de paper i cartó, que durant el període de gener a novembre de 2018 s’ha reciclat 580.044 kg, 63.287kg més que l’any 2017 en els mateixos mesos.

Pel que fa al reciclatge d’envasos lleugers durant els mesos de gener a novembre de 2018 s’han arreplegat 328.840 kg, 43.400 kg més que al 2017 en el mateix període, per la qual cosa el balanç destaca que els alzirenys reciclem un 18% més que l’any passat.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, ha declarat al respecte: “Des de la nostra Regidoria hem posat en coneixement de la ciutadanía diverses campanyes de conscienciació per tal que es realitze un reciclatge correcte, també amb l’objectiu de que el rebut cada volta siga menor. És a dir, quant més reciclem menys pagarem. Aleshores, vist el resultat de l’estudi i l’augment del reciclatge a la nostra ciutat, per al pròxim any els rebuts comptaran amb una reducció de tres euros. EL que significa que anem pel bon camí, que l’esforç i el treball que realitzem dóna els seus fruits.També som conscients que la ciutadania està cada vegada més implicada amb la seua ciutat, amb el medi ambient, amb la sostenibilitat i el reciclatge té un poc de tot això”.

Deixa el teu comentari