Els animals, protagonistes en la programació d’Oci en família a Picassent

Esta activitat naix de les propostes formulades pel Consell de la Infància i la seua preocupació cap als animals, el respecte i la seua cura tant a casa com als espais públics.

Este diumenge, i dins de la festivitat de Sant Antoni, va tindre lloc una nova activitat del programa municipal «Oci en Família» que va convertir les famílies participants en super herois i super heroïnes com a protectores i protectors del món animal. 

D’esta manera, els i les participants van haver-hi de superar unes proves basades en qüestions relacionades amb els animals, com ara aprendre i saber cobrir les seues necessitats bàsiques, la seua cura, la responsabilitat en les seues accions al carrer, i sobretot, l’estima cap a estos éssers que formen part de la vida de moltes famílies. 

La jornada va comptar també amb la participació dels xiquets i les xiquetes del Consell de la Infància, qui des del seu stand instal·lat a la plaça, feren entrega a cadascuna de les persones presents que s’acostaven amb el seu gos, d’una botella per a la neteja de l’orina i els excrements de les seues mascotes a la via pública.

Comenta la notícia