Els aparadors més bonics de l’Alcúdia

Ahir de vesprada es va reunir el jurat del X Concurs d’Aparadors de Nadal, i va emetre el seu veredicte. Fusteria Fermí Ruiz i Òptica Clara Millo es van endur els premis Especial i Primer, seguits de Didal Merceria i Farmàcia Arnandis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dins les accions de promoció i animació del xicotet comerç al municipi, i amb l’objectiu d’incentivar la millora de la imatge comercial de l’Alcúdia i promocionar el comerç local, l’Ajuntament de l’Alcúdia ha organitzat concurs d’aparadorisme. La Regidoria d’Activitats i Comerç i l’Agència Afic, amb la col·laboració de l’associació de comerç l’Alcúdia Qualitat, han volgut donar-li suport al comerç local, ara més que mai, donats els temps que estem patint davant la pandèmia. Al concurs, que enguany fa la desena edició, s’han presentat 13 establiments comercials oberts al públic i amb aparador que dóna al carrer.

En la present edició, els aparadors mereixedors dels premis han sigut els següents:

  • Premi Especial, per a la Fusteria Fermí Ruiz
  • Primer Premi: Òptica Clara Millo
  • Segon Premi: Didal Merceria
  • Tercer Premi Farmàcia Arnandis

A més, a partir d’ahir en el Facebook de l’Ajuntament s’ha publicat un àlbum amb les fotos dels 13 establiments, perquè el veïnat puga votar el què més li agrada. El guanyador serà qui tinga més “M’agrada” a la seua foto fins al 20 de desembre a les 23:59 hores.

El jurat estava format pels tècnics de l’Agència Afic, Eva Viñerta i Manu Alarcón; Elena Giner i Mari Canet en representació de les Tyrius; Tere Martorell i Encarna Serrano de Dones de l’Alcúdia; l’artista plàstic Rafa Martínez Primo i, per part de l’Ajuntament, els regidors Jaume Prats i Aureli Amat, a més de l’organitzador del concurs, el regidor d’Activitats econòmiques, Rubén Grau.

En les votacions s’han valorat els aparadors segons els criteris de feina (temps dedicat en realitzar la decoració), materials utilitzats (valorant favorablement l’ús de materials reciclats davant dels comprats); si l’aparador ha estat decorat per la persona propietària del comerç o pel contrari ha contractat algú i, finalment, el resultat obtingut des d’un punt de vista global, l’estètica aconseguida i el sentiment que hi transmet.

El lliurament dels premis es farà a l’Ajuntament, dijous 23 de desembre a les 13:30 h.

Comenta la notícia