Els benjamins d’Almussafes reconeguts en el Dia de la Pilota Valenciana Almussafes

benjamins pilotaAlmussafes, a 23 de setembre del 2015. Diumenge passat dia 13, la plaça de l’Ajuntament de València es va convertir en la seu triada per a l’entrega oficial de guardons de la XXIV edició del Dia de la Pilota Valenciana, acte en què l’equip benjamí de l’escola de Pilota Valenciana d’Almussafes es va convertir en protagonista. De fet, els jugadors David Alemany Rodríguez i Carlos Gómez Delicat van arreplegar el trofeu de campions autonòmics de galotxa en esta cita.

 L’escola del club de Pilota Valenciana d’Almussafes va ocupar un lloc d’honor en el cap i casal, junt amb les altres 35 escoles representants de les tres províncies, que estan formant en l’actualitat als jugadors més potents de la Comunitat Valenciana.

Un any més, els encarregats d’entregar els trofeus als primers classificats de les fases finals autonòmiques dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, en les diferents modalitats per equips, van ser les autoritats, junt amb figures reconegudes de l’esport autòcton de la Comunitat. El president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i l’alcalde de València, Joan Ribó, van presidir l’acte públic, que també va comptar amb l’assistència de Josep Miquel Moya, director general d’Esports; Maite Girau, regidora d’Esports de València; Toni Gaspar, diputat d’Hisenda i Isabel García, diputada d’Esports i Igualtat de València.

El Saló de Vidre de l’ajuntament va acollir la cerimònia d’entrega, en la que els pilotaris benjamins d’Almussafes, David Alemany i Carlos Gómez, van arreplegar el trofeu de campions autonòmics de Galotxa, una gesta que van aconseguir a finals del passat mes de juny, després de disputar una trepidant final contra l’equip de Massamagrell.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch, i el president del club almussafeny, José Ventura, van acompanyar els jóvens esportistes i a les seues famílies en aquest emotiu acte.

Els benjamins d’Almussafes tanquen així una temporada esportiva en què també han aconseguit proclamar-se subcampions provincials en la modalitat d’escala i corda i tercers en la final provincial de frontó per parelles.

 

 

 

E

Deixa el teu comentari