Els bombers del Consorci rescaten una gosseta atrapada en un cau de Real.

Final feliç per a una gosseta atrapat en un cau d’una zona rural de Real, on els bombers han realitzat un complex operatiu de rescat que s’hi ha iniciat a les 09.30 del matí i ha continuat fins a les 18.30 de la vesprada. 

En l’operació de rescat, de vora 9 hores de durada, han intervingut els bombers del parc de Silla, diversos comandaments de distints parcs del Consorci i la Unitat de Rescat en Emergències i Catàstrofes UREC del Consorci, especialitzada en situacions de recerca i rescat en llocs de difícil accessibilitat com ara les runes. 

Sembla que la gosseta havia entrat en un xicotet cau a primeres hores del matí, resultant atrapada en ser un espai prou estret. Per poder rescatar-la, els efectius del Consorci han hagut d’excavar una galeria d’uns 8 metres aproximadament de llarg, i suficientment ampla per a poder introduir-se diversos bombers al seu interior. 

A més, s’hi han ajudat d’una càmera especialitzada en este tipus de recerca, que ha permés oferir als bombers una imatge de la gosseta en el punt exacte on esta s’hi trobava. Després de diversos intents i tot un dia de treball, els bombers han aconseguit rescatar-la i tornar-la sana i estalvia als seus propietaris. 

Deixa el teu comentari