Els carrers de Benifaió s’omplin d’oci durant les vacances

Les vacances de Nadal han estat marcades per una gran oferta infantil en Benifaió. Els menuts han pogut gaudir d’activitats com el cinema, els espectacles musicals i el teatre, entre d’altres.

El poble de Benifaió s’ha inundat aquest Nadal d’activitats i tallers per a xiquetes i xiquets i per a les famílies. Des del passat 15 de desembre, la Plaça Major, el Centre Cultural i alguns parcs del municipi han tingut una gran oferta lúdica amb cinema, teatre, espectacles musicals, diversos jocs i unflables per a amenitzar els dies de vacances.

Una de les localitzacions ha estat el Parc Amèrica, on les famílies que s’han apropat han pogut gaudir de jocs firals de sempre i, com no, botar en els unflables.  

Aquest tipus d’iniciatives sempre són ben vistes, ja què fan que els menuts s’ho passen d’allò més bé en els carrers del seu poble i amb bona companyia.

La programació d’aquesta iniciativa d’oci nadalenc conclourà la vespra del 5 de gener amb la cavalcada dels reis mags, els quals eixiran des del Col·legi Santa Bàrbara i finalitzaran el seu recorregut en la Plaça Major.

Deixa el teu comentari