Els comerciants de Benetússer es formen sobre seguretat i noves estratègies de vendes post-Covid

L’Ajuntament de Benetússer ofereix una formació als seus comerciants sobre mesures de seguretat, dotar-los de noves eines de vendes i millorar la seua adaptació a l’actual escenari

L’Ajuntament de Benetússer continua treballant en el seu Pla de Recuperació Econòmica i Social per a accelerar l’eixida del municipi de la crisi econòmica ajudant al comerç local amb noves eines. Aquesta mateixa setmana els comerciants de Benetússer han començat aquesta setmana a formar-se sobre diferents mesures seguretat que poden adoptar en els seus establiments.

L’Agència de Desenvolupament i Ocupació Local de l’Ajuntament de Benetússer ha preparat un cicle de sis cursos formatius on-line de lliure inscripció, en format webinar, que s’impartiran fins a final de mes.

Les primeres jornades han analitzat temes com les mesures de seguretat en el comerç, normes de distanciament i control de l’aforament, consells de seguretat per a la clientela i l’adequada conservació de productes, entre altres.

En les pròximes jornades s’impartirà formació als comerciants sobre la posada en marxa de diferents accions de màrqueting digital amb les quals millorar el seu posicionament on-line i amb això poder arribar a un major nombre de clients.

Per part seua, el regidor de Comerç Emilio Cano Arteaga comenta que “La formació en noves tecnologies, i la digitalització dels comerços és indispensable per a adaptar-nos al nou escenari”.

En finalitzar cadascun dels tallers els assistents tenen l’oportunitat d’interactuar amb el professorat i formular les seues preguntes. Les persones interessades a participar encara poden inscriure’s a través del AEDL i per correu electrònic en el compte adl@benetusser.net

Comenta la notícia