Els cotxes clàssics, protagonistes del cap de setmana de Torrent

El públic infantil celebra el Dia de la Infància amb activitats i el Consell de Xiquets i Xiquetes

El rugit dels motors de cotxes sonaran al llarg de tot el cap de setmana a Torrent. L’agenda del dissabte comença amb l’I Ral·li Ciutat de Torrent, una competició on participaran mig centenar de cotxes clàssics que recorreran 250 quilómetros en un ral·li amb eixida i arribada a Torrent. El tret d’eixida serà a les 10 h en la plaça Bisbe Benlloch, i el lliurament de premis tindrà lloc a les 19 h en la plaça Major. El club Hortaclassics, organitzador de l’esdeveniment, continuarà amb les activitats el diumenge al matí amb la concentració de cotxes clàssics, una cita que reuneix a una gran quantitat de vehicles de diferents èpoques i vinguts de diferents parts de la Comunitat Valenciana i altres províncies. A partir de les 8 h en la plaça Major.

Torrentins que fan banda
El Cercle Catòlic celebra el dissabte el concert de Santa Cecilia; un acte en el qual també es reconeixerà i homenatjarà el treball i dedicació d’un torrentino que dedica la seua vida a la música. El premi de “Torrentins que fan banda” recau enguany en la figura del clarinetista José Antonio Taula Morillo que, acompanyat de la seua família i amics, arreplegarà aquest esment que ressalta la seua labor, dedicació i compromís per la música, però sobretot per la seua participació en el Cercle Catòlic. A les 18.30 h en el Auditori.

Les festivitats de Santa Cecilia continuen amb una missa el diumenge a les 13 h en la parròquia de l’Asunción, de la mà de la Unió Musical de Torrent.

Dia de la Infància
Amb motiu del Dia de la Infància, els xiquets i xiquetes podran gaudir de diverses activitats aquest cap de setmana. El dissabte a les 11.30 h es durà a terme el Consell de Xiquets i Xiquetes; una iniciativa on els més xicotets i xicotetes aportaran totes les seues idees per a iniciar projectes en la ciutat. A les 11.30 h en el saló de plens de l’ajuntament.

El programa infantil no para i, al llarg de tot el matí del diumenge, la plaça Unió Musical serà presa pels xiquets i xiquetes per a passar una jornada divertida i carregada d’activitats amb l’objectiu de celebrar el Dia de la Infància.

Una altra de les propostes per als més xicotets i xicotetes de la casa és l’exposició de “Joguets reciclats”; una iniciativa que forma part del V Concurs de Joguets Reciclats que organitza l’Ajuntament de Torrent dins del programa anual de Torrent, més neta i saludable. L’obertura oficial tindrà lloc el dissabte a les 11 h en el Centre Ambiental del Vedat.

Art i pintura
L’exposició “Pinzellades solidàries” de Torrent d’Art s’inaugura aquest divendres a les 19 h. La sala d’exposicions de Caixa Rural de Torrent acollirà aquesta mostra fins al 4 de novembre.

Mes del Medi ambient
Les activitats del mes del Medi ambient van vent en popa i aquest cap de setmana la programació es presenta molt interessant. El dissabte a les 10.15 h, els torrentinos i torrentinas eixiran per a realitzar una ruta des del Vedat fins al Pantà. Per a participar en aquesta activitat cal realitzar una inscripció prèvia en el portal d’inscripcions de la pàgina web municipal www.torrent.es, de manera presencial en el TDIC o cridant al 96 111 11 11

Història de Torrent
Els torrentinos i torrentinas tenen l’oportunitat de conèixer un pedacito de la història torrentina. El diumenge al matí, la Torre obri les seues portes per a rebre a totes les persones que vulguen visitar-la i conèixer tots els seus secrets. D’altra banda, l’exposició “125 anys del trenet a Torrent” s’acomiada i tanca el diumenge a la vesprada. La mostra pot visitar-se al llarg de tot el cap de setmana: divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 20 h; dissabte de 9 a 14 hores i de 17 a 20 h; i diumenge d’11 a 14 h

Activitats teatrals
La “mamma”, a punt de complir els 80, té quatre fills: Daniela, Marcello, Fabrizio i Tommasso. Viu amb l’últim, que travessa una difícil situació econòmica. Així comença la història que eixirà a escena el dissabte a les 19 h en el Auditori.

El grup de teatre de la falla Ramón y Cajal representarà una funció molt especial en el saló parroquial de l’Asunción. Una obra de caràcter solidari, els beneficis del qual seran destinats a col·laborar amb Mans Unides.

Radioaficionats

La Unió de Radiaficionados celebra el XIV Mercaradio en el restaurant Munte Vedat. Des de les 9.30 h a les 14 h.

Deixa el teu comentari