Els dies 29 i 30 de maig se celebra la quarta edició de MeetingPack2019

Unes jornades on s’han vist envasos bitemperatura, bosses i botelles amb alt contingut en reciclatge i envasos barrera sostenibles.

Hui ha començat a València la quarta edició de MeetingPack, un esdeveniment que ja s’ha consolidat com una cita ineludible en l’àmbit internacional per a la indústria de l’envàs plàstic alimentari i que en aquesta ocasió ha reunit a més de 350 professionals del sector baix l’eslògan “Tendències en envasos barrera sostenibles: cap a l’objectiu H2030”.

La sostenibilitat dels envasos, i especialment d’un sol ús, és un tema que preocupa a tota la societat i al voltant del qual està desenvolupant-se legislació en l’àmbit europeu que impulse envasos més respectuosos amb el Medi Ambient.

Així, per exemple, els assistents a l’esdeveniment estan coneixent l’últim en innovació en envasos, com els que presenta AINIA.

MeetingPack 2019 és una excel·lent oportunitat per a les empreses de mostrar aquests avanços a la mateixa indústria i a la societat. Per a això, els patrocinadors i ponents compten amb un espai en el qual exhibeixen els seus productes més innovadors.

Deixa el teu comentari