Els electors de Horta Sud, deixen tal i com va passar en les passades eleccions generals, un Partit Socialista com a protagonista.

Les passades eleccions del 26 de Maig, van deixar a Horta Sud uns resultats molt parells als resultats de 2015, el Partit Socialista com a protagonista i partits ara mateix oberts a pactes per governar.

26 de Maig, unes eleccions que deixen el Partit Socialista jugar com a protagonista.

Picanya revalida la seua majoria absoluta, en canvi Torrent i Albal malgrat que el Partit Socialista ha resultat ser el partit guanyador hauran de pactar per a poder governar.

Les passades eleccions del 26 de Maig, van deixar a Horta Sud uns resultats molt parells als resultats de 2015, el Partit Socialista com a protagonista i partits ara mateix oberts a pactes.


Picanya revalida la seua majoria absoluta amb el Partit Socialista, pujant dos regidors al govern, regidors que en aquest cas, perden Partit Popular i Compromís, Ciutadans manté a l’ajuntament de Picanya dos regidors


La població de Paiporta, va ser una de les més retardades en votants, l’afluència als col·legis electorals va ser molt lenta, segons els interventors i apoderats presents.


Uns vots que deixen al Partit Popular 4 anys després amb 7 regidors de nou, 6 regidors va obtenir Compromís, i 2 regidors per a Ciutadans, la pitjor part en aquesta població se l’emporta la coalició de Podem-Esquerra Unida que perd la seua representació en l’ajuntament, 2 regidors que en aquesta ocasió guanya el Partit Socialista


Torrent la població en més cens electoral de tota la comarca dóna a Jesús Ros, 2 regidors més que en 2015, malgrat la baixada generalitzada de votants en quasi 10 punts, deixant així al partit a tan sols 2 regidors de la majoria absoluta.


Un pacte no més amb el partit Compromís, donaria el govern de Torrent a Jesús Ros i el seu partit.Unes eleccions que deixen fora del govern a Eu i Podem donant pas a dos regidors de Vox, que per primera volta tindrà representació en l’ajuntament Torrentí.
Un Ros, pletòric de satisfacció pel suport del seu poble parlava així als mitjans de comunicació presents.


Deixa el teu comentari