Els escolars de Benifaió aprenen a fer un ús racional dels petards

La Policia Local de Benifaió ha organitzat durant diverses setmanes unes jornades educatives als col·legis de la població sobre pirotècnia.

A través d’Enrique Escribá, reconegut pirotècnic de Benifaió i que treballa per a l’empresa Ricardo Caballer, les classes s’imparteixen juntament amb membres de la Policia Local de Benifaió amb l’objectiu “de traslladar l’ensenyament als alumnes de l’ús racional dels petards segons la normativa, amb la finalitat principal de previndre accidents, produïts en la majoria de casos pel desconeixement, perillositat i la mala manipulació del material pirotècnic, ensenyant-los al mateix temps el procediment correcte per a evitar riscos i en conseqüència danys físics en la joventut que poden condicionar-los per a tota la vida” assenyalen des de la Policia Local de Benifaió.

Les xarrades es donen adequant-se segons els grups d’edat. Des de 3r de primària fins a 6é de primària en els col·legis Trullás, Santa Bàrbara i Crist Rey. Sobre 500 alumnes hauran rebut la formació sobre l’ús correcte dels petards i les corresponents normatives bàsiques.

Deixa el teu comentari