Els estudiants d’Almussafes preparen els finals en la biblioteca pública

L’ajuntament aplica una ampliació de l’horari de la sala d’estudi durant un mes i mig

Se sumen 42 hores i mitja setmanals a les habituals, des de hui 16 de maig i fins al pròxim 1 de juliol

 Almussafes, a 16 de maig del 2016. La seu bibliogràfica d’Almussafes oferix un horari especial de la seua sala d’estudi perquè els estudiants de la localitat puguen dedicar més hores a la preparació dels seus exàmens finals. Des de hui dilluns 16 de maig i fins al pròxim 1 de juliol, el col·lectiu de jóvens podrà disfrutar d’un increment de 42 hores i mitja setmanals de l’horari d’obertura habitual de l’espai destinat a l’estudi i preparació de l’última convocatòria dels exàmens del curs educatiu 2015-2016. Amb l’augment de la franja horària, que s’aplica de dilluns a dissabtes, es va a triplicar de nou el nombre de jóvens que fan ús del servici.

salaestudibibliotecaEls estudiants d’Almussafes podran preparar les seues proves en la biblioteca pública de dilluns a dissabte, entre les 9 i les 14 hores i, ja en horari vespertí, de 16 a 24 hores. Així mateix, la sala d’estudi també obrirà les seues portes els dissabtes, de 9 a 14 hores i de 16 a 22 hores. En concret, l’horari fix d’obertura de la dependència de titularitat municipal s’amplia en un total de 296 hores durant els 41 jornades de duració de la nova oferta.

La regidor de Cultura, Teresa Iborra, confia que els usuaris aprofiten esta variació en l’horari d’obertura, amb la que l’Ajuntament d’Almussafes dóna resposta a les seues necessitats en èpoques concretes, com són les convocatòries oficials dels exàmens.

L’ampliació, que s’ha inaugurat hui dilluns 16 de maig, es mantindrà fins a divendres que ve 1 de juliol. Per la seua banda, els servicis habituals del centre bibliogràfic, com el préstec, la devolució, la consulta en sala o la connexió a Internet, entre altres, romandran oberts en la seua franja horària habitual.

Des de la seua inauguració al febrer del 2011, la sala d’estudi de la Biblioteca Pública d’Almussafes acull diàriament una gran afluència d’estudiants que cursen principalment educació secundària, batxillerat o alguna especialitat universitària. L’amplitud de la dependència destinada a l’estudi, amb una superfície de 103 metres quadrats, i la seua ubicació en la segona planta de l’edifici que assegura la tan desitjada tranquil·litat són dos factors claus per a l’èxit d’una sala que, en períodes d’exàmens, multiplica per tres la seua afluència.

 

Deixa el teu comentari