Els gats de Mislata estrenen casa

L’ajuntament de la localitat i l’associació sense ànim de lucre Connexió Felina Mislata han instal·lat una colònia per a controlar la població de gats de carrer i abandonats

A través de la regidoria de Sanitat i Salut Pública s’ha dotat a l’associació de la cessió d’un terreny per a la instal·lació de la colònia i una quantia de 2500€, augmentant-se la partida en els nous pressupostos aprovats per unanimitat en el Ple respecte a l’exercici anterior. A més, l’empresa municipal Nemasa ha cedit materials dels parcs infantils que estaven obsolets i que anaven a ser rebutjats, per a construir les noves cases dels felins. Pel que a més de proporcionar unes instal·lacions de qualitat, la reutilització i el reciclatge fan d’aquest nou refugi un lloc sostenible mediambientalment. Aquest nou recinte no solament beneficia als propis felins, si no que ajudarà la mateixa Mislata a evitar problemes de caràcter sanitari i a mantindre-la més neta.

El principal objectiu d’aquesta nova colònia és concentrar la població felina en un únic punt amb la finalitat de controlar i censar les colònies que existeixen, capturant als gats per a esterilitzar-los i soltar-los posteriorment, controlant la seua població. A més, des de l’Associació s’imparteixen cursos d’alimentadors de gats i donen suport a aquelles persones que voluntàriament cuiden dels gats de carrer. Connexió Felina ja ha aconseguit esterilitzar més de 5000 gats, des que actua a Mislata.

Deixa el teu comentari