Els gerents de Family Cash s’han reunit amb el responsable de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira

family-cashEl responsable de Gestió Urbanística en l’Ajuntament d’Alzira, el regidor Fernando Pascual, ha mantingut una reunió amb els gerents de l’empresa valenciana Family Cash.
Esta empresa ha elegit Alzira per a obrir un nou hipermercat; actualment hi ha cinc establiments en funcionament en altres localitats valencianes i que donen faena a més de quatre-cents treballadors.

La ubicació escollida és un solar de 14.000 metres quadrats, enfront d’Avidesa. Sis mil metres correspondran a la nau, dels quals dos mil cinc-cents correspondran a la sala de venda i la resta, per a magatzem i zona de serveis.
Fernando Pascual, en nom del govern municipal, ha agraït als responsables de l’empresa l’elecció de la nostra ciutat per a implantar-se i fer una important inversió que donarà treball a més de cent persones, directament i indirectament.

Està previst que en els primers mesos de 2017 comencen les obres amb l’objectiu d’inaugurar l’hipermercat abans que finalitze el proper any.
En la reunió s’ha assumit el compromís de realitzar la selecció del personal per a la nova superfície de vendes a través d’IDEA, ja que és una entitat col•laboradora del SERVEF. El proper mes de febrer es començarà previsiblement amb l’arreplegada de currículums per tal de començar la selecció del personal.

Alzira, 22 de novembre de 2016

Deixa el teu comentari