Els guardes rurals del Consell Agrari de l’Ajuntament de valència utitilitzaran un dron per facilitar els treballs d’inspecció

El servici de Guarderia Rural del Consell Agrari Municipal i la seua unitat tècnica implantaran l’ús d’un dron per millorar la captació de dades informatives en el seguiment de l’estructura de parcel·les, cultius, sistemes de reg, vies i sendes rurals. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, ha explicat que l’ús del dron ajudarà a les tasques d’inspecció, amb el benefici que això suposa per contribuir de forma activa en la conservació i millora de l’espai de l’horta de València.

Amb esta iniciativa es dotarà a la Guarderia Rural i la seua unitat tècnica de recursos formatius i tecnològics que ajudaran en el servici actual de vigilància i inspecció de zones d’horta i marjal al terme municipal de València. Així, hi haurà formació pràctica i teòrica per a dos guardes rurals del Consell Agrari Municipal i un enginyer agrònom. A més, l’organisme autònom municipal s’encarregarà de la gestió documental per a la implantació de drons en escenari genèric i espai aeri controlat, així com de les dades de vol que facilitarà el servici de Guarderia Rural.

El dron s’utilitzarà per captar imatges en sectors concrets que requerisquen un control especial ajudant a la seua localització. Els mapes generats i la informació visual proporcionaran detalls de la mida i desenvolupament de les explotacions agràries, permetrà estudiar els cultius i el seu entorn i les propietats del sòl o la presència de males herbes.

Deixa el teu comentari