Els jubilats i pensionistes d’Almussafes visiten el Museu del Torró de Xixona

Un total de 52 veïns participen en l’activitat, acompanyats per l’edil de la Tercera Edat, Paqui Oliver

El preu públic de l’excursió, establit en 13 euros per persona, està subvencionat pel consistori

visita-museu-xixona1Almussafes, a 23 de novembre del 2016. Un grup de 52 membres del col·lectiu de majors d’Almussafes ha visitat, durant la jornada de hui dimecres, 23 de novembre, el Museu del Torró de Xixona. Es tracta d’una activitat guiada, amb un clar component gastronòmic, que endinsa al públic en el procés d’elaboració i la història dels torrons i els massapans, els productes estrela nadalencs.

La regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, ha acompanyat els veïns de la localitat per a conéixer la factoria en profunditat i les seues instal·lacions, com el departament d’envasament i promoció comercial dels torrons. “Estic molt satisfeta amb la resposta rebuda per part del col·lectiu de jubilats i pensionistes del municipi”, ha declarat Oliver. “Hem programat una interessant visita que inclou un tast de torró de Xixona o d’Alacant”.

El consistori d’Almussafes manté una aposta ferma per les activitats culturals i turístiques dirigides als majors. De fet, el preu públic de l’excursió, que inclou el trajecte d’anada i tornada amb autobús, ha sigut subvencionat pel propi Ajuntament. La visita ha conclòs amb un dinar, servit a les 14 hores de la vesprada.

 

 

Deixa el teu comentari