Els nostres majors en forma: IV Ruta Saludable a Picassent

Més de 200 persones participen en una nova edició d’esta activitat que pretén fomentar l’esport i millorar la qualitat de vida dels majors del municipi

El curs ha començat per als majors de Picassent. Este matí, han deixat les aules per eixir al carrer i participar de la IV edició de la ruta saludable que ha tingut lloc pels carrers del municipi. Vora quatre quilòmetres de recorregut amb l’objectiu de fomentar l’esport i millorar la qualitat de vida d’este col·lectiu de persones.

El punt de trobada ha sigut el Centre de Convivència. Allí, les 200 persones participants, juntament amb el regidor dels Majors, Carles Silla, i la regidora de Govern Obert, Ester Carbonell, han eixit puntuals a esta cita, que ja s’ha consolidat dins de les propostes que s’ofereixen al llarg de l’any per què, tal i com apunta el regidor de l’àrea, «La pràctica de l’exercici físic a l’aire lliure ha de ser una constant en els nostres majors». 

A l’arribada, i per a finalitzar la ruta, les persones participants han degustat un esmorzar saludable en la part exterior del Centre.

Estes activitats compten amb el recolzament i el patrocini de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables i el Ministeri de Benestar Social.

Deixa el teu comentari