Els pobles de la Comunitat Valenciana, castigats pels últims temporals, es veuran beneficiats per les ajudes aprovades ahir en el Consell de Ministres

El Consell de Ministres va aprovar ahir un Reial decret que amplia les ajudes per danys produïts per temporals i altres catàstrofes ocorregudes entre l’1 d’abril de 2019 al 31 de març de 2020. En concret, parlem de la borrasca GLORIA que va assotar diversos municipis de la Comunitat Valenciana a mitjan passat mes de gener.

El pressupost total per a les diferents catàstrofes incloses en el Reial decret aprovat ahir, aconsegueix els 226 milions d’euros, dels quals el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública aportarà la mitat, és a dir, 113 milions d’euros.

Els projectes que podran ser susceptibles de subvenció són les d’obres de reparació o restitució d’infraestructures, equipaments o instal·lacions i serveis, que executen Ajuntaments, ens comarcals o mancomunitats, o Diputacions Provincials, els quals podran rebre una subvenció de fins al 50% del seu cost.

El total de municipis beneficiats per estes mesures en el conjunt de la Comunitat Valenciana ascendix a 91 distribuïts de la següent forma: 31 municipis a la província d’Alacant, 29 en la de Castelló i altres 31 municipis a la província de València.

Deixa el teu comentari