Els regidors socialistes de Cullera ixen al carrer per donar compte del primer any del canvi

 Hem passat de la Cullera gris i trista que ens deixà Sanjuán a una ciutat que pas a pas recupera la il·lusió i l’orgull

LOSO SIN PSPVCullera. 08-06-2016. Els Socialistes de Cullera inicien hui la campanya ‘Un any de canvi a Cullera’ per explicar la seua acció de govern un any després d’haver guanyat les eleccions municipals i de què Jordi Mayor assumira l’alcaldia.

La formació política ha programat esta setmana tres assemblees obertes a la ciutadania en distints barris de la ciutat on els regidors que conformen el Grup Municipal Socialista donaran compte de la seua gestió i recolliran noves propostes ciutadanes.

“Ens presentàrem volent ser el govern de la gent i això és el que estem complint, donant de nou la paraula a la ciutadania per tal que tots analitzem este primer any de canvi”, han explicat hui els Socialistes de Cullera.

El partit majoritari del govern assegura que un any després “Cullera ha fet un canvi radical a millor en la gestió municipal”. Per als socialistes “el moviment de canvi que la ciutadania va impulsar fa un any està donant els seus fruits. Valoren que “hem passat de la Cullera trista i grisa que ens deixà el PP de Sanjuán a una ciutat que pas a pas recupera la il·lusió i l’orgull”.

Este dimecres, a les 20 hores, el regidor d’Esports, Falles i Protecció Civil, Javier Cerveró; la regidora d’ADL, Participació Ciutadana, Joventut i Tercera Edat, Laura Simó i el regidor de Turisme, Oci, Protocol i Agermanament, Javier Cantos, estaran en la Cafeteria Alcalá (barri de Sant Antoni) per comparéixer davant la ciutadania i debatre sobre la gestió.

Demà, dijous, a la mateixa hora, la regidora de Serveis Socials, Residència Municipal i Drogodependències, Francesca Ortiz; el responsable de Serveis Exteriors i Platges, Salva Tortajada i la responsable de Personal i Policia Local, María José Terrades, participaran en l’assemblea oberta del barri del Raval de Sant Agustí.

Per últim, el divendres a les 20 hores, en la Casa del Poble (la Vila) serà el torn de Sílvia Roca, regidora de Cultura, Educació i Activitats Musicals; Juan Vicente Armengot, regidor d’Hisenda, Urbanisme i Cicle Integral de l’Aigua i d’Amparo Jover, de Patrimoni, Mercat i Centre de Dia.

El programa electoral dels Socialistes de Cullera s’ha elaborat durant les dues convocatòries electorals amb la participació directa de la ciutadania mitjançant comissions d’experts i assemblees ciutadanes.

Esta forma de funcionament del partit donà com a resultat que en 2015 s’arreplegaren al voltant de 800 propostes veïnals, moltes de les quals es plasmaren en el projecte polític de la formació. Ara, una vegada més, els socialistes tornen a fer real el model de democràcia participativa  pel qual aposten.

Deixa el teu comentari