Els Reis Mags deixen un últim regal per als xiquets de Xirivella en la seua volta al cole

L’alumnat de Xirivella es troba amb un regal sobre al pupitre en la seua volta al col·le

Els Reis Mags s’havien reservat una última sorpresa al seu pas per Xirivella. 

En aquest fred i gris matí, la tornada a les aules es feia  costa amunt, però l’alumnat d’Infantil i Primària de tots els centres docents del municipi s’ha vist sorprés amb un obsequi sobre els seus pupitres: un llibre en valencià adaptat a cada tram d’edat i acompanyat d’una targeta dels Reis d’Orient.

L’Ajuntament ha repartit uns 2400 llibres per les aules, allargant uns minuts més la il·lusió de les festes nadalenques. A més, l’alumnat empadronat en el municipi que cursa estudis en centres forans podrà reclamar el seu regal contactant amb l’Alcaldia. 

L’elaboració dels lots de regals s’ha realitzat en col·laboració amb l’Editorial Bromera, que ha donat llibres i obsequis per a l’alumnat amb diversitat funcional de ADIXI i l’acollit a programes de protecció dels Serveis Socials municipals.

“Ha sigut un any molt dur i els Reis Mags han volgut premiar als  xicotets i xicotetes de Xirivella pel seu bon comportament”, segons relata l’alcalde Michel Montaner. “No hi ha res més il·lusionant que l’alegria en boca d’un xiquet”.

Amb aquesta iniciativa el consistori pretenia  allargar una miqueta més la màgia que va recórrer Xirivella la vesprada del dia 5 amb les tres comitives reals passejant per tota la localitat. 

La regidora d’Educació i Festes, Encarna Martí comenta que  el regal escollit és un llibre,  un reconeixement a la dignitat amb la qual el públic infantil està suportant la pandèmia i una invitació a llegir i continuar somiant amb un final feliç.

Deixa el teu comentari