Els Reis Mags tornen a desfilar a Alzira pel recorregut habitual i amb un espectacle final amb música i molt de color

La il·lusió que irradien les menudes i els menuts d’Alzira es tornarà a viure este dissabte 5 de gener amb la Cavalcada de Reis. Esta previst que s’inicie a les 18.30 hores des del carrer Cristobal Monterde en el tram del parc de l’Alquenència, continuarà pels carrers Gabriela Mistral, Gandia i Pérez Galdós, plaça Major, avinguda Sants Patrons fins a la plaça del Regne en el encreuament amb l’avinguda Luis Suñer, on es realitzarà un espectacle de benvinguda al Reis, amb música i final multicolor.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, manifesta que “Finalitzada la cavalcada se’ls entregarà a ses Majestats les claus de totes les cases d’Alzira perquè puguen entrar a deixar els regals a tota la xicalla de la nostra ciutat “.

Com cada anys abans de la cavalcada ses Majestats, acompanyades per les autoritats locals, visitaran l’asil, les residències de municipals de majors, així com als menuts ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Universitari de La Ribera.

Cal recordar que les xiquetes i xiquets d’Alzira han pogut dipositar les seus cartes en les bústies que han custodiat els patges de ses Majestats en la Casa de la Cultura. Les pròximes dates per arreplegar les cartes són: demà dijous 3 de gener, de 19.30 a 21.00 hores; i dissabte 5 de gener, d’11.30 a 13.30 hores.

Deixa el teu comentari