Els sanitaris i les agrupacions musicals de la ciutat reben l’espiga d’or honorífica.

Dissabte per la vesprada, en un entorn completament nou degut a les restriccions  sanitàries vigents, el pati de les escoles Cervantes va ser l’escenari escollit per al  lliurament dels bunyols d’or i brillants amb fulles de llorer, màxima distinció que  atorga la Junta Central Fallera de València. Al mateix temps es varen fer entrega les  espigues d’or, distinció que concedeix la Junta Local Fallera de Sueca als fallers  majors de seixanta anys que tinguen una trajectòria com a fallers consolidada. 

Amb música en directe -la xaranga Lo Lo Ló va ser l’encarregada d’amenitzar  l’arribada dels guardonats i de fer sonar els pasdobles més reconeguts durant tot  l’acte- es va desenvolupar aquest any l’entrega de recompenses, que tradicionalment  es lliurava al mes de febrer. 

La Junta Local Fallera de Sueca ha fet entrega de la seua màxima distinció, l’espiga  d’or honorifica a dos col·lectius en reconeixement de la seua llavor en pro de les falles  de Sueca, per realçar i enaltir la festa fallera i per vetllar per la seua continuïtat. 

La primera de les espigues d’or honorífica ha estat concedida als professionals  sanitaris i altres col·lectius de personal que presten els seus serveis en l’àrea de la  Salut de la Ribera. Amb una gran emoció per part de la Fallera Major de Sueca, Alicia  Falcó, al pertànyer a aquest col·lectiu, i amb una forta ovació per part de tots els  presents, reberen l’espiga d’or, en representació de l’Hospital de la Ribera, el director  mèdic de primària el Dr. José Manuel Soler, i el director d’infermeria el sr. Javier  Teodoro; i en representació del Centre de Salut Integral de Sueca, el coordinador  mèdic el Dr. José Alfredo Franco, i el coordinador d’infermeria el sr. José Ribera. 

L’altre guardonat, ex aequo, van ser les tres societats musicals de la ciutat: la Unió  Musical de Sueca, l’Ateneu Musical de Sueca i l’Agrupació Musical de El Perelló, les  quals van rebre el seu guardó de mans dels seus presidents: En Guillermo Colechá,  En Juan Mauro i Na Sofia Gomis, respectivament. 

Va tancar l’acte un castell de focs d’artifici al compàs de l’himne. 

La Junta Local Fallera vol transmetre el seu públic agraïment a l’excel·lentíssim  Ajuntament de Sueca, pel seu recolzament a la celebració d’aquest acte. 

Deixa el teu comentari