Els Servicis Socials de València ja atenen per Whatsapp en el 6260281

Els Servicis Socials de la ciutat atenen des de hui per la ferramenta de missatgeria instantània Whatsapp a través del número 626 02 81 69. “Es tracta d’un pas endavant en la modernització i en la innovació de l’atenció social i facilita, encara més, les opcions d’atenció a la ciutadania, de forma que aproxima els Centres Municipals de Servicis Socials (CMSS) a les persones usuàries i resol dubtes i gestions de manera més ràpida. 

Este servici, que està disponible les 24 hores els 365 dies de l’any, permet una atenció ininterrompuda, de fàcil accés, de lectura senzilla i comunicació personalitzada. Possibilitarà que les persones sàpien quins servicis poden respondre a les seues necessitats, on anar, requisits i documentació que han de presentar i estat actual de les seues sol·licituds i expedients”, ha explicat la regidora.

En el cas en què el sistema no entenga la intenció de la persona usuària o esta no estiga inclosa a la base de coneixement del servici, es traspassa la consulta en temps real a una persona d’atenció telefònica dels Servicis Socials municipals.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.