Els vehicles elèctrics ja es poden recarregar a Almussafes

La inversió de la nova estació de recàrrega supera els 11.000 euros, dels quals el 80% ha estat finançat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial

El carrer Llauradors d’Almussafes, als peus del Centre Cultural, compta ja amb dos punts públics i gratuïts de recàrrega elèctrica, el que es coneix com a electrolinera.

La inversió per a instal·lar aquesta estació supera els 11.000 euros, dels quals el 80% ha estat aportat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

La recàrrega té una durada d’una hora i ofereix una autonomia de 130 quilòmetres.

L’objectiu del nou servei és fomentar la compra d’aquest tipus de vehicles, i conduir el municipi cap a una transformació més sostenible amb el medi ambient.

A hores d’ara s’estima que Almussafes compta amb unes 3 unitats d’aquestes.

Un dels inconvenients a l’hora d’adquirir un vehicle elèctric és el seu cost. El Regidor d’Urbanisme, Andrés López, confia en què açò acabe no sent un obstacle.

Encara que el preu pot ser privatiu, es duen a terme altres mesures que busquen fomentar la compra. A més de la possibilitat de la recàrrega debades, els propietaris dels vehicles elèctrics també tindran avantatges fiscals.

Almussafes compta amb un tercer punt de recàrrega, però d’ús privat, ja que en 2019 es preveu augmentar la possessió de vehicles elèctrics per part de l’Ajuntament.

El compromís d’Almussafes amb la sostenibilitat és ferm. Prova d’això és que també s’han realitzat altres inversions en tecnologia que garanteixen eixe compromís

Amb aquesta instal·lació, la ciutat d’Almussafes ja apareix en el mapa de recàrrega elèctrica. En la província de València es calcula que hi ha més de 150 estacions d’aquest tipus.

Deixa el teu comentari