Els veïns de Benifaió triaran de nou per votació popular la targeta nadalenca de l’Ajuntament

La regidoria d’educació convoca la quarta edició d’un concurs escolar per a triar per votació la targeta nadalenca que utilitzarà el consistori per a felicitar les festes.

L’Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria d’educació, ha engegat per quart any consecutiu el Concurs escolar perquè els alumnes de primària dels tres centres educatius puguen participar i que de la imaginació i la creativitat sorgisca la targeta nadalenca institucional amb la qual el consistori felicitarà als veïns i organismes públics les festes nadalenques i l’any 2019.

Cada centre ha triat ja les obres participants que formaren part d’una exposició amb més de 40 obres que serà inaugurada demà divendres a les 19:30h en el centre Cultural Enric Valor. La mostra estarà oberta fins al pròxim 9 de desembre en el Centre Cultural Enric Valor.

La targeta que obtinga el major nombre de vots entre els emesos en el Centre Cultural serà la postal nadalenca institucional. El seu autor rebrà 100 euros per a canviar per material escolar en els comerços locals. La classe del guanyador també rebrà 100 euros pel mateix concepte.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz destaca que de nou enguany “la felicitació que des de l’Ajuntament farem arribar a tots els domicilis de Benifaió i als organismes públics tindrà la creativitat i la il·lusió pròpia de la mirada dels escolars en aquestes dates”. L’edil d’educació Bibiana Piles destaca que se cerca amb aquest concurs “la participació dels nostres escolars perquè entre tots puguem triar la imatge de Benifaió en Nadal”.

Deixa el teu comentari