Els xiquets i xiquetes de Guadassuar aprenen a respectar el medi ambient amb una activitat mediambiental teatralitzada

L’Ajuntament de Guadassuar a través de la Regidoria de Medi Ambient ha preparat en l’Auditori Municipal una activitat mediambiental teatralitzada, “Som eco-friendly”, dirigida als xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys de Guadassuar.

La regidoria de Medi Ambient de Guadassuar ha preparat aquesta activitat per a complir amb la necessitat d’educar i ensenyar a respectar el medi ambient als més menuts.

Aquesta activitat està centrada en apropar als xiquets i xiquetes de Guadassuar els objectius del Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030 a través de jocs i activitats dirigides per monitores d’Interpreta Natura.

En 2015, l’ONU va aprovar l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible, una oportunitat perquè els països i les seues societats emprenguen un nou camí amb el qual millorar la vida de tots, sense deixar a ningú arrere. L’Agenda compta amb 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, que inclouen des de l’eliminació de la pobresa fins al combat al canvi climàtic, l’educació, la igualtat de la dona, la defensa del medi ambient o el disseny de les nostres ciutats.

Gràcies a l’educació ambiental els més xicotets interiritzen aquest tipus de missatges i prenen consciència de la necessitat de respectar la naturalesa i el medi ambient.

Deixa el teu comentari