Els xiquets i xiquetes de Torrent es formen per al bon ús del material pirotècnic recreatiu

La delegació de Seguretat de l’Ajuntament de Torrent, a través de la Policia Local i Protecció Civil, ha organitzat la “Campanya de sensibilització i educació en el bon ús de la pirotècnia recreativa”; una iniciativa que forma als xiquets i xiquetes i els consciencia en el bon ús de petards i un altre tipus d’articles pirotècnics. El taller, impartit per un responsable de Protecció Civil i un membre de la Policia Local, se centra en fomentar la correcta utilització dels artefactes pirotècnics i la seua normativa, al mateix temps que s’ofereixen consells i mesures de primers auxilis en cas d’accident. Igualment, els responsables de l’activitat han oferit consells i mesures de primers auxili en cas d’accident.

La regidora de l’àrea de Seguretat, Inma Amat, ha explicat que aquesta campanya, que ja es va realitzar l’any passat amb resultats molt positius, “està centrada en millorar la convivència i la seguretat dels més xicotets i xicotetes durant les Falles perquè puguen utilitzar el material pirotècnic de manera correcta i no ocórreguen accidents”.

Entre els objectius de la campanya també s’inclou fomentar la importància de la presència d’una persona adulta sobre un menor a l’hora de manipular els productes pirotècnics.

Els centres escolars que s’han sumat a la campanya són: Col·legi El Vedat, Verge del Rosari, Sant Joan Baptista, La Puríssima, Joan XXIII, El Vaig moldre, Els Terretes, Trinitàries, Muntanya Sión i Miguel Hernández.

Comenta la notícia