Emprenedores i emprenedors de Quart de Poblet es formen en el taller “Emprencoop: Creació de Microempreses 2020”

L’Ajuntament organitza aquest curs per a donar eines i assessorament als veïns i veïnes que han posat en marxa el seu propi negoci


Deu emprenedors i emprenedores de Quart de Poblet han finalitzat el programa de formació en gestió de microempersas “Emprencoop: Creació de Microempreses 2020”, organitzat per l’Ajuntament dins del seu Pla de Promoció de l’Ocupació. El taller ha sigut impartit per la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA) en el marc de l’acord signat entre aquesta i el Consistori.

L’objectiu que es persegueix amb aquest curs és el de proporcionar eines, coneixements i assessoraments a aquells veïns i veïnes del municipi que han va decidir posar en marxa el seu negoci per compte propi.

Al llarg de tres sessions de quatre hores de duració cadascuna, les persones emprenedores han aprés la importància de realitzar un pla d’empresa i s’han introduït en els processos bàsics necessaris per a la posada en marxa i gestió de tota iniciativa d’autoocupació.

El regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Ángel Lorente, ha acudit a l’última sessió del taller per a interessar-se per l’acolliment del mateix i posar-se a la disposició de l’alumnat.

Gràcies a l’acord amb entre el Consistori i FEVECTA, s’ofereix de manera gratuïta un servei personalitzat d’assessorament per a la constitució i posada en marxa d’iniciatives d’autoocupació sota la fórmula cooperativa.

Deixa el teu comentari