En marxa les obres de millora dels carrers Riu Túria i Pintor Renau a Torrent

Les actuacions, que formen part del Pla de Reurbanització de Vies Públiques, reformaran els barris de l’Eixample, Nicolas Andreu i nuclis de població

Ja estan en marxa les primeres actuacions corresponents a la primera fase del Pla de Reurbanització de Vies Públiques planificades per l’Ajuntament de Torrent, amb les quals es millorarà els barris de l’Eixample, Nicolás Andreu i nuclis de població.

La setmana passada es van iniciar els treballs al carrer Riu Túria i hui s’ha fet el propi en Pintor Renau. “Continuem invertint en la regeneració dels barris de Torrent, a renovar les xarxes de serveis públics, a convertir els nostres carrers en espais més amables, accessibles i segurs per a tots els torrentinos i torrentinas”, ha explicat la regidora de Gestió de la Ciutat i Seguretat.

Al carrer Riu Túria s’està realitzant una repavimentación del vial per a així evitar desnivells i augmentar l’espai per a la circulació dels vianants. A més, per a millorar el drenatge i la capacitat de les escomeses de sanejament, s’està realitzant una renovació d’aquestes.

Al Carrer Pintor Renau, en el tram situat entre la C/ Sant Valeriano i 25 d’Abril., s’està realitzant una ampliació i repavimentación de les voreres per a millorar la seguretat de les zones per als vianants, una renovació de les escomeses de sanejament, millorant així la seua capacitat i drenatge, i un reasfaltado de la calçada.

Deixa el teu comentari