En marxa les primeres accions per a la celebració del XII Congrés Citrícola de l’Horta Sud

La sala de reunions del Poliesportiu municipal ha acollit una reunió on han participat el regidor de l’àrea d’Agricultura, Joan Vicent Aguado i diversos membres del comité organitzador del Congrés Citrícola que tindrà lloc al nostre municipi cap a finals del mes d’octubre. 

L’edició d’enguany, la número 12, pretén ser una radiografia de l’actual crisi que travessa el sector per estudiar i tractar, des d’una visió més positiva, aquells aspectes que puguen afavorir el rendiment de les explotacions agràries, amb la reconversió i el canvi de cultius, entre d’altres. Per això, totes aquelles persones interessades en este tema tenen una oportunitat única per participar de les diferents sessions i ponències amb professionals del sector que analitzaran en diverses parts els temes a tractar. La data concreta de celebració s’anunciarà en breu.

«Esta cita és ja un referent en la comarca pels seus continguts gràcies a la participació de tècnics experts en la matèria», ha assenyalat el regidor de l’àrea d’Agricultura, Joan Vicent Aguado.

Deixa el teu comentari