En resposta al comunicat emés hui per SanitatSolsUna, l’Hospital de la Ribera vol manifestar el següent:

A dia 31 de març de 2018, últim dia de la gestió privada de l’Hospital d’Alzira i del seu Departament de Salut, el centre alcireño tenia una llista d’espera de 5.900 ressonàncies pendents de realitzar (citades i no citades). Per a fer front a aquestes dades, l’actual Direcció ha hagut d’adoptar mesures puntuals, de caràcter excepcional, com la contractació d’una unitat mòbil de ressonància magnètica o la col·laboració amb la clínica TECMA d’Alzira.

Aquest elevat nombre de proves pendents, al costat de l’obsolescència dels 2 equips de ressonància magnètica amb què compta l’Hospital –ambdues amb una antiguitat de 13 anys-, la qual cosa provoca continuades avaries en aquests equips, ha obligat la Direcció actual del centre a haver d’adoptar mesures excepcionals i puntuals, com el recurs a una unitat mòbil, amb l’objectiu de reduir la inadmissible llista d’espera heretada de l’anterior gestió.

L’Hospital Universitari de la Ribera ha instal·lat en el seu aparcament una unitat mòbil de ressonància magnètica, pertanyent a Ascires Grup Biomèdic.

Així mateix, entre abril i desembre de 2018, l’Hospital de la Ribera ha realitzat un total de 13.033 ressonàncies magnètiques i 23.124 ecografies, això és, un 25,4% i un 19,5% més que durant el mateix període de 2017.

Aquest tipus de mesures han sigut majoritàriament ben acollides pels pacients que, en una enquesta duta a terme el mes d’agost passat, van valorar positivament en un 95,6% dels casos l’ús d’una unitat mòbil per a reduir la llista d’espera generada.

Fruit de les mesures adoptades per la nova Direcció, l’Hospital Universitari de la Ribera ha realitzat, entre abril i desembre de 2018, un total de 13.033 ressonàncies magnètiques, això és, un 25,4% més que durant el mateix període de 2017.

Cal destacar, així mateix, que a l’Hospital Universitari de la Ribera i en la seua Unitat de Preingreso no existeix cap mena de mobiliari procedent, cedit o prestat d’altres hospitals públics de la Comunitat Valenciana, com maliciosament ha afirmat SanitatSolsUna en el seu comunicat.

Deixa el teu comentari