Entren en funcionament els 10 punts de vacunació massiva en el Departament de Salut de la Ribera

Està previst que es vacune a més de 11.000 persones esta setmana

El Departament de Salut de la Ribera, en col·laboració amb els diferents ajuntaments, ha posat en funcionament els 10 punts que acolliran la vacunació massiva en este Departament de Salut.

Junt al punt situat en el Casal Fester d’Alzira, que porta en funcionament des del mes de març passat, també s’han condicionat punts de vacunació massiva en els municipis capçalera de totes les zones bàsiques del Departament de Salut.

Així, ahir a la vesprada van entrar en funcionament els punts de vacunació situats a Alberic (Llar dels Jubilats), L’Alcúdia (Àgora Jove), Algemesí (Sala Rex), Alginet (Centre de Salut), Benifaió (Pavelló Esportiu), Carcaixent (Magatzem de Ribera), Carlet (Teatre Giner), Cullera (Saló Multiusos) i Sueca (Antic Mercat d’Abast).

Segons ha destacat el director d’Infermeria d’Atenció Primària del Departament de Salut de la Ribera, Carlos Herrero, “l’objectiu de la nova distribució de punts de vacunació és el d’acostar la campanya als diferents municipis, amb la finalitat que els seus habitants realitzen desplaçaments més curts, i agilitar l’administració de les dosis de vacunes, de les quals cada vegada rebem més vials”.

Està previst que durant esta setmana passen pels 10 punts de vacunació habilitats en el Departament de Salut més de 11.000 persones per a rebre les seues dosis de vacunes.

Com ja fera en el seu moment en el Casal Fester d’Alzira, el Departament de Salut de la Ribera ha dividit l’espai de cada punt de vacunació en diverses zones diferenciades: espera, triatge i registre, zona de vacunació amb entre 2 i 5 llocs, segons el cas, espera post-vacunació i atenció a possibles incidències. 

Deixa el teu comentari