Es confirmen 54 noves altes a pacients amb coronavirus i 22 nous casos positius a través de PCR

La Comunitat Valenciana acumula en aquests moments 3.156 casos actius de persones amb coronavirus, la qual cosa representa el 20% del total de casos detectats des de l’inici de la pandèmia. És una xifra que pateix un descens continu gràcies al fet que, cada dia, les altes superen al nombre de nous casos.

En la mateixa línia, s’han registrat des de l’última actualització 54 altes, que eleven a 10.866 el total des que va començar la pandèmia en la Comunitat Valenciana. Aquesta xifra suposa més del 70% de tots els casos detectats.

També continua en descens el nombre de persones ingressades als hospitals i en les Unitats de Vigilància intensiva de la Comunitat. En l’actualitat només hi ha 32 persones que requereixen UCI en tota la Comunitat, 

Per part seua, el nombre de malalts de Covid-19 hospitalitzats també ha experimentat un descens entre este dissabte i diumenge. En estos moments hi ha 216 persones ingressades.

Quant a casos positius nous, des de l’actualització d’aquest dissabte s’han detectat 22 nous casos a través de PCR que eleven a 11.073 el total de positius des que va començar la pandèmia. 

Este cap de setmana s’han produït 3 noves defuncions, la qual cosa eleva a 1.412 les persones que han mort en la Comunitat Valenciana per coronavirus.

La pandèmia sembla que estiga controlada i cada dia ens obri un futur més esperançador cap a una nova normalitat.

Comenta la notícia