Es construeixen dues rampes d’accés a les grades Compta amb una inversió superior als 10.000 euros

L’Ajuntament de Foios ha començat els treballs per a millorar l’accessibilitat al Parc Rei en Jaume, més concretament a l’amfiteatre. Amb un pressupost de 10.167,13 euros, s’estan construint dues rampes d’accés a la zona de grades.

Aquest amfiteatre es va construir als anys 80 i des d’aquell moment, s’ha convertit en un lloc imprescindible per a Foios, acollint  tota mena d’activitats culturals, lúdiques i associatives, ja que disposa d’un gran aforament i ofereix una visió còmoda per a tots els assistents, però fins ara no comptava amb la possibilitat d’accedir a les grades per a persones amb discapacitat o dificultats de mobilitat.

L’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, ha destacat que «l’eliminació de barreres físiques i intel·lectuals és essencial per al 10% de la població, i és necessària per a un altre 40%. Tanmateix, l’eliminació de barreres és còmoda per al 100% de les persones siga quina siga la seua condició física i amb eixa convicció continuarem la tasca que vam començar en la legislatura passada, fins que cap persona quede exclosa».

Aquesta actuació se suma a aFoios millora l’accessibilitat de l’amfiteatre del Parc Rei en Jaume

ltres accions que l’Ajuntament ha dut a terme en els darrers anys per a fer de Foios un poble més inclusiu i adaptat a la llei d’Accessibilitat Universal, una prioritat per al govern municipal en la que s’han invertit al voltant de 400.000 euros en els últims 5 anys.

Deixa el teu comentari