Es presenta la campanya municipal amb motiu de l’Orgull 2020,València: molt més que Clòtxina i Xufa’

La campanya inclou un web, cartells, una playlist de música, bancs pintats i autobusos de l’EMT que donaran visibilitat al missatge

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de València, Lucía Beamud, i Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible, han presentat en roda de premsa la Campanya de l’Orgull 2020.

L’estudi de disseny Meteorit ha sigut l’encarregat de crear la campanya per a celebrar el Dia de l’Orgull LGTBI 2020 a València. 

Gira al voltant d’una tipografia valenta i rotunda amb un lema molt directe: «Molt més que clòtxina i xufa».

La campanya inclou una web, un circuit de cartells OPI, 2.000 cartells per a remetre a entitats i institucions, una playlist de música en Spotify i nou nous bancs pintats amb l’arc de Sant Martí. 

A més, segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, han fet un esforç especial i tindran quatre autobusos de l’EMT que donaran visibilitat a la campanya per a mitigar així les conseqüències de les limitacions dels actes públics”.

La campanya gira entorn de la diversitat de sentiments de les persones i intenta valorar tot el que va més enllà del físic. Per a això, utilitza dos símbols d’origen valencià en forma de metàfora: la «clòtxina» i la «xufa». 

Deixa el teu comentari