Escola ciclista Sueca

IMG-20150628-WA0017El passat diumenge 28 de juny, l’Escola Ciclista de Sueca va participar a Sax, a la final autonòmica de les escoles ciclistes de la Comunitat Valenciana. A la cursa de carretera hi van participar Sara Bonillo, Pau Grau, Marc Sales, Nestor Vidal, Anna Bravo, Àlex Grau, Martí Bravo, Màxim Clemente, Elena Pérez i Lucia Grau. I van ser les més menudes , Lucia Grau,  que va aconseguir fer pòdium amb un segon lloc a la categoria de promeses de primer any, i  Elena Pérez, a la categoria de promeses de segon any, que pujà al pòdium amb el tercer lloc. I a la modalitat de gimcana, el corredor de principiants de segon any, Martí Bravo va demostrar la seua destresa sortejant obstacles guanyant un segon lloc al
pòdium autonòmic.

Malgrat les elevades temperatures, els nostres ciclistes van demostrar estar ben preparats per a participar a la prova autonòmica, per a acceptar els resultats i per a jugar bona cosa
amb l’aigua de la piscina municipal de Sax. Enhorabona a tots i a totes!