Escola Valenciana presenta ReTrobades, el web per a compartir recursos en valencià entre centres educatius

L’entitat ha posat un conjunt de recursos i activitats a disposició dels cicles d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua ha presentat a la plaça de Manises de València el portal web  de les ReTrobades, un espai virtual en el qual l’entitat posa a disposició dels cicles d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat tot un conjunt de recursos, activitats i vídeos que acompanyen en l’activitat didàctica. Aquesta campanya ha comptat amb el suport de Presidència de la Generalitat Valenciana i la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

A la presentació de les ReTrobades ha participat el gerent d’Escola Valenciana Francesc Felipe, la directora general d’Innovació Educativa i Ordenació Margarida Castellano, que ha acudit en nom del president de la Generalitat Ximo Puig, i el representant de Món d’animació Felip Kervarec.

Els recursos educatius es poden trobar al web retrobades.escolavalenciana.org  i estan organitzats per temàtiques: atenció, creativitat, música, psicomotricitat, expressió oral i escrita … I diferenciades per nivells i etapes educatives.

A més Escola Valencianaha presentat l’especial ‘ReTrobades’ de la Revista SEMBRA, que arreplega anàlisi i opinions de diferents membres de la comunitat educativa, representants d’Escola Valenciana, la confederació Gonzalo Anaya, els sindicats STEPV, CCOO i UGT i el conseller d’Educació, Vicent Marzà, amb motiu de l’inici especial d’aquest nou escolar especial.

L’entitat també ha oferit recentment la Cinemateca, un nou producte per a centres educatius que ofereix de forma il·limitada de 7 pel·lícules en valencià diferenciades durant tot el curs 2020-21.

Deixa el teu comentari