Esdeveniments solidaris amb la nostra Associació, ADISPAC

adispacL’Associació ADISPAC vol informar-los que, ara, al principi d’aquesta tardor, don entitats falleres, La Falla Sants Patrons i la de Sant Joan, han organitzat uns esdeveniments solidaris amb la nostra Associació, ADISPAC C.O. LA RIBERA, dedicada a l’Atenció Ocupacional de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament d’Alzira i de la Comarca des de fa 40 anys.

El dia 24 de setembre, a les 21 hores, la FALLA SANTS PATRONS, amb la col·laboració de Mati Conca i la Sala Rex Natura, presenta una desfilada d’indumentària valenciana i, després, se servirà un sopar a càrrec de la Sala Rex Natura. Donatiu de 10 €. Venda anticipada d’entrades en MATI CONCA I EN LA FALLA SANTS PATRONS.

El dia 2 d’octubre, a les 22 hores, LA FALLA SANT JOAN, presenta, en el GRAN TEATRE d’Alzira, l’espectacle “DE SOCA-REL” amb la participació de Pep Gimeno “Botifarra”, Gerad Tomás, Carles Dénia, Lola “la Molinera”, Joan Amèric, Angels Conca Boix, Alex Iñigo a la guitarra, el dolçainer Xus Gandia, Colla de Tabal i Dolçaines Els Raboses d’Alzira, l’Agrupació IBN JAFADJA de la Societat Musical D’Alzira i Eugeni Alemany com a presentador de l’acte. A 6 € l’entrada, que es podrà adquirir, numerada, en www.instanticket.es. El dia de l’esdeveniment, estaran en taquilla les entrades que no s’embenen per internet.
ADISPAC us agraeix la vostra permanent col·laboració.

Deixa el teu comentari