Espai Dóna programa un Taller de prevenció de la violència de gènere en adolescents per a famílies

Les famílies de Burjassot amb menors de 12 a 16 anys tenen una cita dijous que ve 7 de novembre a les 19.00 hores en el Centre Social Ausiàs March del municipi. En aquest espai municipal, Espai Dóna, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, coordinat des de l’àrea d’Igualtat i Feminisme per l’Alcalde de la localitat, Rafa García, ha programat un Taller per a famílies sobre prevenció de la violència de gènere en adolescents.

Impartit per l’educadora social Juani Ortega García, el Taller “Previndre la violència sabent estimar”, es realitzarà amb la col·laboració de l’equip d’intervenció amb infància i adolescència (EEIIA) de l’Ajuntament de Burjassot.

Des de Espai Dóna han informat que les inscripcions, que són gratuïtes, poden realitzar-se fins a un dia abans, el 6 de novembre, en el propi servei, situat al carrer Colón, 40. Poden telefonar al 96 390 67 18 o bé enviar un correu electrònic a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es.

Aquest taller és una nova proposta socioeducativa per a promoure actituds i aptituds que afavorisquen les relacions socials basades en el respecte i la tolerància. Des del taller, es vol mostrar com crear espais familiars de reflexió que contribuïsquen al fet que les famílies, amb els seus respectius menors, puguen construir una identitat lliure, en la qual incorporen, com un dels valors bàsics, la lluita contra el sexisme i la violència i, que aquesta lluita es veja reflectida en tots els espais.

Deixa el teu comentari