’Espai Joan Fuster reprèn les activitats culturals en octubre amb una taula redona sobre l’assaig literari i una conferència inclosa en els actes de celebració de l’Any Llompart 2018

Després d’acollir diverses representacions de la Mostra Internacional de Mim, celebrades en setembre, i els actes institucionals del 9 d’Octubre, l’Espai Joan Fuster de Sueca reprendrà la programació cultural en la segona quinzena d’aquest mes.

En primer lloc, el 19 d’octubre a les 19h, es realitzarà una taula redona sobre l’assaig literari. L’acte comptarà amb la participació dels escriptors Enric Sòria, Guillem Calaforra i Enric Iborra, i girarà a l’entorn de les obres L’estupor (Afers, 2018) i La literatura recordada. 101 contrapunts de lectures (Viena, 2018), de Josep i Enric Iborra respectivament.

En segon lloc, el 26 d’octubre, també a les 19h, està prevista la conferència “Josep Maria Llompart: apunts de sociolingüística”, a càrrec de Maria del Mar Vanrell, professora del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears. L’activitat està emmarcada en la celebració de l’Any Llompart 2018, fruit de la col·laboració de l’Espai Joan Fuster amb la Direcció General de Política Lingüística de les Illes Balears, i estarà presidida per Raquel Tamarit, alcaldessa de Sueca, i Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports de les Illes Balears.

Deixa el teu comentari