Esport organitza la XVI Jornada Lúdica de Jocs Esportius Adaptats

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat la XVI Jornada d’Atletisme de Jocs Esportius Adaptats, que ha tingut lloc hui a les pistes d’atletisme d’Alzira.

L’activitat té la participació de 700 persones entre alumnat, professorat i acompanyants, procedents de 14 centres d’Educació Especial de la província de València.

L’alumnat del Cicle d’Animació d’Activitats Fisicoesportives de l’IES Conselleria ha programat un circuit de 12 estacions per les quals passaran la totalitat dels alumnes participants i en què es practicaran activitats amb música i carreres d’obstacles, tanques i salts.

Els centres que participaran en la jornada són: CEE Comarcal Carmen Picó d’Alzira; Virgen de la Esperanza de Cheste; Sant Cristòfol y Maestro Tarazona de Sagunt; CPEE Miquel Burguera de Sueca; La Encarnación y Torrepinos de Torrent; Enric Valor de Gandia; CPEE Rosa Llácer de Castellar-l’Oliveral; CPEE Ruiz Jiménez y CEE Profesor Sebastián Burgos de València; CEE Vall Blanca d’Ontinyent; Koynos de Godella, y Alberto Tortajada d’Algemesí.

Pròximes activitats

En el marc dels jocs esportius, una de les actuacions bàsiques desenvolupades per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport són els jocs esportius adaptats, dirigits a persones amb algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial, integrats la majoria als centres d’Educació Especial.

En aquestes jornades esportives es duen a terme activitats adaptades a les discapacitats de l’alumnat, molt variables i amb caràcter ludicoesportiu, en funció de la discapacitat, així com esports reglats convencionals per als alumnes de més nivell.

Les activitats previstes per als pròxims mesos són una jornada de colpbol al poliesportiu Virgen del Carmen de Beteró, el dia 2 febrer; una jornada de bàsquet a l’Alqueria del Bàsquet, el pròxim 28 de març; una jornada d’integració al Complex Educatiu de Cheste, el dia 9 d’abril, i, finalment, dues jornades de futbol sala que tindran lloc al pavelló de la Universitat Politècnica de València, els dies 22 i 30 de maig.

Deixa el teu comentari