Esportistes de Cullera competiran en les Olimpíades Sprinters d’Itàlia

El consistori cullerenc lidera el projecte en el qual participen cinc països.

L’Illa de Ponza, a mig camí entre Roma i Nàpols, alberga de l’1 al 4 d’octubre les Olimpíades Sprinters, una competició d’esports respectuosos amb el medi ambient. El projecte, coordinat per l’Ajuntament de Culera i finançat per la Unió Europea i el programa

Erasmus+, promou la pràctica esportiva en espais naturals protegits i la creació d’empreses sostenibles en el sector.

Durant quatre dies, fins a dotze esportistes de cadascun dels cinc països integrats d’Sprinters, Bulgària, Espanya amb representants de Cullera, França, Itàlia i Letònia, competiran en les disciplines de marxa nòrdica, mountain bike, piragüisme i running. Les competicions seran mixtes i sense límit d’edat.

El dimarts 2 d’octubre començaran les olimpíades amb les proves de piragüisme i running, amb el lema ‘Remant per Europa’ i ‘Corrent per Europa’

El dimecres 3 d’octubre serà el dia de provar la resistència dels esportistes. ‘La marxa nòrdica per Europa’, una competició de tres quilòmetres en la qual els participants hauran de caminar per senderes naturals que els portaran a un pujol de 600 metres d’altura.

Sprinters és un projecte transnacional europeu coordinat per l’Ajuntament de Cullera i finançat per la Unió Europea i el programa Erasmus+. L’associació transnacional està composta d’institucions, gerents d’àrees naturals protegides i organitzacions esportives de diferents països.

Deixa el teu comentari