Esportiu Agility Almussafes aconsegueix 3 victòries en les 2 proves estrella del cap de setmana passat

Les instal·lacions del Club Esportiu Agility Godayla de Torrent van acollir les competicions, en les quals també es va disputar la 2ª prova del Steeplechase

Durant el cap de setmana també es va celebrar una prova doble organitzada pel Club Zampican a les Alqueries

Almussafes, a 16 de novembre de 2016. Torrent i Alquerías del Niño Perdido van acollir el cap de setmana passat del 12 i 13 de novembre noves proves d’agility en les quals Esportiu Agility Almussafes va aconseguir penjar-se nombroses medalles. L’entitat suma diversos ors, plates i bronzes i continua consolidant a José Peris, Eva Grau, Isabel Gimeno, Nacho Jordán i els seus gossos com a importants figures d’aquesta disciplina esportiva a la Comunitat Valenciana.

proves-estrella-agilityContinua la pluja de podis per a Esportiu Agility Almussafes. El cap de setmana passat del 12 i 13 de novembre els integrants del club es van traslladar fins a les instal·lacions del Esportiu Agility Godayla de Torrent. Allí, van tornar a demostrar per què és una de les associacions dedicades a l’ensinistrament caní amb millors resultats de tota la Comunitat Valenciana.

En les dues proves estrella disputades en el citat recinte, organitzades per la Federació Espanyola d’Agility i Educació Canina, els d’Almussafes van aconseguir pujar al calaix de guanyadors. En la que es va celebrar el dissabte a la vesprada, en la qual va actuar com a jutge Donya Alejandra Álvarez, José Peris i Thor van ser primers en la seua categoria, mentre que Eva Grau amb Liss i Isabel Gimeno amb Twix van aconseguir dos segons posicions. Els recorreguts ideats per la jutge es van considerar bastant ràpids per als equips.

Ja el diumenge, en la quarta prova estella es van penjar l’or en les seues respectives categories Isabel Gimeno amb Twix, Eva Grau amb Liss i José Peris amb Thor. El circuit, en aquesta ocasió ideat pel jutge D. Daniel Menéndez, va donar més pes segons els experts als recursos tècnics dels equips, per la qual cosa se’ls va posar a prova en diversos punts del recorregut.

La concentració va servir també per al desenvolupament de la segona prova del torneig Steeplechase, en la qual es va produir una situació peculiar, atès que va caldre disputar un recorregut addicional per l’empat aconseguit a temps per a la tercera plaça. Finalment, José Peris amb Thor, del club almussafeny, van aconseguir ser els més ràpids del dia mentre que en tercera posició es va situar Eva Grau amb Liss, que va aconseguir vèncer en el citat desempat.

Durant el cap de setmana l’agility també va estar present a Alquerías del Niño Perdido, localitat de la província de Castelló on el Club Zampican van organitzar una prova doble en la qual van participar alguns equips d’Esportiu Agility Almussafes. Nacho Jordán i Sweet van aconseguir una tercera posició en el recorregut dissenyat pel jutge D. Gregori Conde.

Deixa el teu comentari