Esportiu Agility Almussafes aconseguix 2 medalles en l’última cita del nacional

Este cap de setmana, els socis de l’entitat esportiva també s’han adjudicat 2 ors i 3 bronzes en el campionat de la Comunitat Valenciana, celebrat a Picassent

L’equip integrat per David Arenas i Noelia Gimeno, classificat per a la competició nacional del 2017

Almussafes, a 29 de novembre del 2016. Picassent i Santa Pola van acollir el passat cap de setmana del 26 i 27 de novembre diverses competicions d’agility en les quals el Club Esportiu Agility d’Almussafes es va fer amb nombrosos podis. En la prova puntuable per al campionat a Espanya de RSCE, organitzada pel club StarCan a Santa Pola, l’equip format per David Arenas, amb Sannel, va aconseguir una medalla de bronze el dissabte. A més, Noelia Gimeno, amb Hitman, es va fer amb l’or el diumenge i va aconseguir l’últim punt necessari per a poder participar en el campionat nacional del 2017.

4t-prueba-agility-y-espanaL’Esportiu Agility d’Almussafes continua collint èxits. El passat cap de setmana, els membres del club es van traslladar fins a Picassent i Santa Pola per a competir en dos proves d’agility, una nacional i una altra autonòmica. Noelia Gimeno, amb el primer lloc, i David Arenas, amb el tercer, junt amb els seus gossos, van aconseguir deixar al club en molt bona posició durant el campionat d’Espanya de RSCE celebrat a Santa Pola. En el mateix, a més, l’equip integrat per Noelia i Hitman es va classificar per al nacional de l’any que ve.

Quant al torneig autonòmic celebrat en les instal·lacions de l’A.E. Pican a Picassent, la quarta prova ADACV, els d’Almussafes i els seus cans també van demostrar estar en plena forma. En la jornada de dissabte, com és habitual, va tindre lloc la prova d’accés, durant la qual els equips d’Esportiu Agility d’Almussafes que es presentaven, Enrique amb Trufa i Eva amb Artax, van aconseguir el pas a la prova. El diumenge, d’altra banda, un total de 64 participants van realitzar els recorreguts plantejats per la jutgessa de la prova, María José Blanc. La competició es va iniciar a les 8.30 del matí i es va desenvolupar amb normalitat malgrat la pluja.

Esportiu Agility va aconseguir pujar al podi novament amb menció especial per al membre més jove de l’equip de competició, Iván Merino, acompanyat per la seua gossa Pepa. Ambdós van aconseguir situar-se en el més alt de la seua categoria. Així mateix, Marina Domínguez, amb Inky, es va fer amb el primer lloc en el seu nivell i la tercera posició va ser per a Isabel Gimeno, que va competir en dos ocasions, amb Nano i amb Pichu, i José Peris amb Thor.

 

 

Deixa el teu comentari