Estacionament fixe al carrer Colón

Amb motiu de les obres realitzades a les voreres del C/ Colón, s’anul·la el canvi d’estacionament mensual de manera que es deixa fixe l’aparcament a la part esquerra del carrer.

Així, el proper dia 1 de novembre, els veïns no hauran de canviar els vehicles de vorera sinó que han de mantindre’ls a la banda de l’esquerra, en sentit de la circulació.

Des de la Policia Local, s’ha fet una tasca informativa per tal de donar a conèixer este fet a la ciutadania, mitjançant la informació als mitjans de comunicació locals i els perfils en xarxes socials del mateix Ajuntament.

La regidora de Seguretat, Sara Garés ha manifestat que “L’objectiu que sempre tenim des de la regidoria, és treballar per tal de millorar la circulació i l’accessibilitat per als vianants i assegurar una millora de la seguretat”

Amb l’anul·lació del canvi d’estacionament s’eviten els problemes habituals d’oblit per part dels veïns que poden dificultar la circulació el primer dia de cada mes.

Concretament en este cas, a més es millora l’accés al carrer des de la plaça Societat Musical, atenent a la demanda de la ciutadania.

Deixa el teu comentari