‘Estratègies d’adaptació a la crisi climàtica’ s’ha inaugurat al Jardí Botànic amb intervencions com la de Ximo Puig.

Al seminari s’han aportat solucions i eines estratègiques i a través de les intervencions dels especialistes per adaptar-se a l’efecte del canvi climàtic.

El Jardí Botànic de la Universitat de València ha acollit l’obertura del seminari ‘Estratègies d’adaptació a la crisi climàtica’. Aquesta xerrada ha estat organitzada per l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament. Càteda Prospect 2030 i el Departament de Geografia en col·laboració amb la Fundació ADEIT.

Al seminari han intervingut diferents experts sobre el tema com també el President de la Generalitat, Ximo Puig que ha firmat ‘Les grans polítiques i, en concret, la política mediambiental no pot estar subjecta als cicles polítics’.

En aquesta mateixa línia s’ha expressat Joan Romero catedràtic de Geografia Humana: «Ha arribat el moment de passar de les paraules als fets», ha dit, al mateix temps que ha insistit en la necessitat afrontar la qüestió mediambiental i l’adaptació a la crisi climàtica des d’un enfocament holístic.

Al seminari s’han aportat solucions i eines a través de les intervencions dels especialistes per adaptar-se a l’efecte del canvi climàtic.

Deixa el teu comentari