Estrena d’èxit del Piragua-Cross Ciutat de Sueca

L’Assut de Sueca ha acollit, este diumenge 1 de desembre, el primer Piragua-Cross Ciutat de Sueca organitzat pel Club de Piragüisme Sueca i la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

A les aigües del riu Xúquer hi participaren 154 palistes de 9 clubs de piragüisme de tot del territori valencià i de Múrcia. El vencedor d’esta prova ha estat el Club Piragüisme Cullera, seguit del Sccoter Club Algemesí i en tercer lloc el Club Piragüisme Silla. Cal destacar la participació del Club Escola Piragüisme Mar Menor, vingut des de Múrcia, que va ocupar el primer lloc en el medaller demostrant la vàlua dels seus palistes més joves amb un total de 15 medalles; 5 d’or, 6 de plata i 4 de bronze.

L’eixida va tindre lloc a les 9 del matí en la qual els palistes van disputar dos circuits. Un de terrestre que ha consistit a recórrer distàncies de 500 metres, 1 i 2 quilòmetres segons categories abans d’arribar a la piragua i seguidament, el circuit aquàtic amb distàncies de 500 metres, 1 i 5 quilòmetres, respectivament, fins a la meta que ha estat situada entre dues boies a l’embarcador del Club Piragüisme Sueca. El millor temps ha sigut per a Jorge Bachero, del Real Club Nàutic de Castelló, a la categoria Sènior K-1, que va disputar els 2.000 metres de carrera a peu més els 5.000 metres en piragua en un temps de 30 minuts i 43 segons.

La competició ha estat organitzada pel Club Piragüisme Sueca, un fet a destacar, ja que el club compta amb un any de rodatge, d’ací el seu mèrit en l’organització d’este tipus de proves combinades. L’esdeveniment va transcórrer amb normalitat i després de finalitzar el lliurament de trofeus, en què van participar el regidor d’Esports, Vicent Baldoví i la regidora de Serveis, Pilar Moncho, el Club Piragüisme Sueca va donar testimoniatge de la seua solidaritat amb la lluita contra la violència amb la samarreta violeta amb el lema “Prou violència contra les dones”. Per concloure, l’esdeveniment l’organització va obsequiar amb una paella als assistents amb una paella.

Deixa el teu comentari