EU-Alzira lamenta que no s’hagueren pres més mesures abans per a la Piscina i exigeix un Pla de Viabilitat per a Alzira Ràdio

Ivan Martínez, portaveu d’EU-Alzira, lamenta que “s’haurien d’haver pres aquestes mesures de preus econòmics i millores per a la piscina municipal, que és el que venim exigint a l’equip de govern en tota la legislatura davant les pèrdues acumulades. D’igual manera, ahir mateix tornàrem a exigir un mateix pla de viabilitat per a Alzira Ràdio, per a mantindre els llocs de treball i un millor servei, donat que és la societat municipal que pitjors números presenta.”

Per a EU-Alzira, la sra Bastidas i l’equip de govern s’han vist forçats a emprendre aquestes mesures en la piscina de millors preus i accessibles per a incrementar els abonats i oferir una millora en serveis i instal•lacions per les peticions de la gent i per-què legalment així ho havien de fer.
La caiguda en un 20% d’usuaris i, a més, l’arreplegada de 600 signatures i el malestar en la ciutadania els han fet corregir el rumb erroni que havia pres l’equip de govern en els últims anys: increment dels preus, fent-los insostenibles, i reduir el dèficit amb retallades en els serveis. Segons el regidor d’EU-Alzira, Ivan Martínez: “però a banda d’una qüestió econòmica, la piscina municipal és un servei públic que ha de ser acces-sible, que propicia el benestar i una vida més saludable per a totes i tots i no sols per a qui s’ho puga pagar”.
Això no obstant, per un altre costat, tal i com explica Ivan Martínez (EU-Alzira): “la nova reforma de l’administració local (LSRAL) obliga a les societats municipals en pèrdues a presentar un pla de viabilitat immediatament. El que lamentem és que la sra Bastidas i el PP hagen esperat a ser obligats per llei i no haver-ho fet abans, com hem reclamat una i altra vegada des del 2011.”
Conclou el portaveu d’esquerres: “de fet, és el mateix que hem exigit per a Alzira Ràdio un i altre any: un pla de viabilitat i un consell assessor ampli per implicar als distints col•lectius de la nostra ciutat per fer-la més útil i atractiva. En el consell d’administració de la ràdio municipal, on té representació EU, ho vàrem exigir, però no hi havia res en marxa, malgrat els 170.000 euros que ha de posar l’Ajuntament front als únics ingressos de 16.000.”
Per a EU-Alzira, la sra Bastidas, l’equip de govern i els gerents de les societats munici-pals han d’elaborar una estratègia de futur i plantejar alternatives, com ara una gestió directa de l’Ajuntament. Amb números negatius, aquestes hauran d’iniciar el seu pro-cés de liquidació el mes de desembre del 2014.

Peu

Deixa el teu comentari